Uvjeti Pravila o privatnosti    Kontakt
   
 Uvjeti korištenja
Informacije o uvjetima korištenja internet trgovine
 
 
Vlasništo nad internet trgovinom, prihvaćanje uvjeta

Ovi "uvjeti korištenja" odnose se na internet trgovinu smještenu na web adresi www.appleoprema.com te sve njene pod-domene, kao i kompletan asortiman na njoj.

Korištenjem ove web trgovine SLAŽETE SE SA UVJETIMA KORIŠTENJA, u slučaju da se ne slažete, NEMOJTE KORISTITI APPLE OPREMA WEB TRGOVINU.

Apple oprema zadržava pravo, prema vlastitom nahođenju, promijeniti, izmijeniti, dodati ili ukloniti dijelove ovih Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku. Vaša je odgovornost redovito provjeravati promjene Uvjete korištenja. Vaša daljnja uporaba stranice nakon objavljivanja izmjena znači da prihvaćate i da se slažete s promjenama. Sve dok se pridržavate ovih Uvjeta uporabe, Apple oprema vam daje osobnu, neisključivu, neprenosivu, ograničenu povlasticu za ulazak i korištenje web trgovine.

 

Sadržaj

Svi proizvodi, slike proizvoda, tekstovi proizvoda, ostale slike, grafičko sučelje, glazba, video, logotipovi i računalni kod posjeduje, kontrolira i zadržava vlasništvo (Copyright) Apple oprema, osim ako slike nisu označene nazivom i linkom vlasništva gdje su pronađene i čija ih prava (Copyright) pridržava.

U slučaju da želite koristiti slike ili tekst proizvoda objavljenih u web trgovini appleoprema.com, možete ih koristiti samo i izričito pisanim dopuštenjem Apple oprema tvrtke.

Koristiti možete linkove priložene uz tekst, linkove priložene uz proizvode, linkove socijalnih i društvenih medija.
Tekst i slike proizvoda možete koristiti samo u svrhu promocije istih, kao i promociju web trgovine Apple opreme.

Apple oprema može u bilo koje vrijeme, bez prethodne obavijesti, mijenjati proizvode, opis proizvoda, sadržaj proizvoda, količinu artikla u paketu, kao i cijene.

 

Vaše korištenje web trgovine

Nije Vam dozvoljeno bilo kakvo korištenje web stranica za skidanje kodova, automatskog ili ručnog programa, aplikacije, algoritna za skidanje stranica, kodova, kopiranje stranica ili bilo kojeg drugog sadržaja sa Apple oprema web stranice.
Apple oprema web trgovina zadržava pravo zabranu ovakvih aktivnosti.

Ne smijete pokušati dobiti neovlašteni pristup bilo kojem dijelu web stranice, bilo kojim drugim sustavima, te mrežama povezanim s ovim stranicama, bilo kojim poslužiteljem Apple opreme, hakiranjem, password "mining" ili bilo kojim drugim nelegitimnim sredstvima.

Ne smijete ispitivati, skenirati ili testirati ranjivost web stranice ili bilo koje mreže povezane s web stranicom, niti kršiti sigurnosne mjere ili mjere provjere autentičnosti na web stranici, te bilo kojoj mreži povezanoj s web stranicom. Ne smijete tragati za bilo kakvim informacijama o bilo kojem drugom korisniku ili posjetitelju stranice, uključujući bilo koji Apple oprema račun koji nije u vašem vlasništvu.

Slažete se da nećete poduzimati nikakve radnje koje nameću nerazumno ili nerazmjerno veliko opterećenje infrastrukturi web stranice.
Suglasni ste da nećete koristiti bilo koji uređaj ili softver da biste ometali ili pokušali ometati pravilno funkcioniranje web stranice ili bilo koju transakciju koja se provodi na web stranici, kao i ometati korištenje drugih korisnika Apple oprema web trgovine.

 

Korisnički račun, lozinka i sigurnost

Određene usluge zahtjevaju registraciju i otvaranje korisničkog računa, ukljućujući postvljanje korisničkog imena i zaporke (lozinke).
U potpunosti ste odgovorni za čuvanje povjerljivosti informacija koje držite za svoj račun, uključujući i vašu zaporku, kao i za svaku aktivnost na vašem računu, koja se može pojaviti zbog neodgovornog čuvanja osobnih podataka, kao i neuspjeha da te informacije budu sigurne i povjerljive.

U bilo kojem trenutku ne smijete koristiti bilo koji drugi korinički račun, lozinku ili račun bez izričitog dopuštenja i suglasnosti nositelja tog korisničkog računa i lozinke. Apple oprema ne može i neće biti odgovoran za bilo kakav gubitak ili štetu koja proizlazi iz nepoštivanja ovih obveza.