Pravila o privatnosti Uvjeti korištenja    Kontakt
   
 Pravila o privatnosti
Privatnost je iznimno važna svima, no nama pogotovo. Molimo Vas, uzmite si nekoliko minuta Vašeg vremena i upoznajte se sa našim pravilima o privatnosti. U slučaju nejasnoća, slobodno nas kontaktirajte.
 
 
Vlasništo nad internet trgovinom, prihvaćanje uvjeta
Ovi "uvjeti korištenja" odnose se na internet trgovinu smještenu na web adresi www.appleoprema.com te sve njene pod-domene, kao i kompletan asortiman na njoj.
Prilikom registracije biti ćete zamoljeni da ostavite svoje osobne podatke. Kako biste mogli kupovati unutar internet trgovine "Apple oprema", morate se registrirati i pritom ostaviti osobne podatke. Vaši podaci biti će korišteni samo i čisto zbog dostave naručenih artikla. Korišteni podaci neće biti korišteni u spam, promocijske mailove, newslatter mailove ili bilo kakva druga korištenja, kao i odavanje podataka nekom drugoj pravnoj ili fizičkoj osobi.
Vaši podaci biti će korišteni samo u Apple opremi i samo unutar Apple opreme. Niste obavezni registrirati se ili ostaviti svoje osobne podatke, no nažalost nećete moći kupiti naše proizvode, kao što Vam nećemo moći pružiti našu podršku za bržu, bolju i ugodniju internet trgovinu.
Ovdje je nekoliko primjera na koji način možemo prikupiti Vaše osobne podatke i na koji način ih možemo koristiti:
Koje osobne podatke prikupljamo
    ● Kada se registrirate, podatke koje upisujete prilikom registracije, spremamo na server za (vaše) korištenje prilikom prve ili bilo koje sljedeće kupovine. Podatke koje možete upisati prilikom narudžbi putem osobnog e-mail, društtvenih mreža, sms-a ili bilo kojih od Massangera, kako putem interneta, tako i putem aplikacija (Whatsapp, Viber, Facebook Messanger i sl.).
    ● Kada kupujete poklon karticu za neku drugu osobu, obitelj, prijatelje i slično, kao i kada naručujete za druge putem osobnog e-maila, interneta, socijalnih mreža, messangera, aplikacija sl., možemo ih koristiti, ali u 99% slučajeva to će biti čisto samo zbog isporuke naručenih artikla
    ● Prikupljanje podataka se vrši prilikom registracije, Newslatter prijave, ostavljanje komentara i ocjenjivanje proizvoda, a iste upisujete samo Vi, te Vaši podaci ne mogu biti uzeti ili prikupljeni sa vašeg računala, mobitela, tableta ili bilo kojeg drugog elektroničkog uređaja prilikom posjete u našu internet trgovinu na bilo koji mogući način.
 Kako koristimo Vaše osobne podatke

● Uz sve podatke koje možemo dobiti i prikupiti, one koje ćete ostaviti priklikom registracije su jedine koje se upisuju na server i kojima se zaista može pristupiti nakon određenog vremena, što nažalost za ostale stranice, internet, sms-e, messangere, kao i društvene mreže ne možemo garantirati, odnosno, te osobne podatke koje nam pružate nigdje ne upisujemo i ne "skladištimo", tako da mogu biti izgubljene uvijek ako ta strana (gdje su podaci upisani) odluči.
Također, podatke koje ostavite na društvenim mrežama, internetu i drugim messanger aplikacijama, ostavljate na svoju odgovornost, te ako ste odlučili poslati nam podatke putem "Viber"-a, "Facebook Massanger"-a ili "Twitter"-a, morate znati da MORATE PROČITATI NJIHOVA PRAVA O PRIVATNOSTI, jer puštate svoje podatke kod njih, a ne kod nas.

● Podatke koje stavljate i koje ćemo najčešće korisitit (samo mi i samo u naše svrhe kontaktiranja ili slanja narudžbi), su Vaše ime, prezime, adresa, broj teleona i e-mail. Iako ćeo od Vas možda zatražiti i više podataka ili osobnije podatke od navedenih, najvjerojatnije ih nećemo nikada koristiti, odnosno tražiti ćemo ih od Vas i koristiti u određene svrhe i to u svrhe zbog kojih smo ih tražili.

● Vaši podaci neće biti korišteni u uznemiravanje, reklamiranje ili odavanje "trećim stranama" u bilo koje svrhe, osim ako to Vi sami ne želite ili se opredijelite za takve situacije.

● E-mail biti će korišten s naše strane kako bi Vas obavijestili o stanju narudžbe, no kada narudžba bude završena, odnosno dovršena i dostavljena, mailove s naše strane više nećete primati, osim ako ste se prijavili za "Apple oprema Newslatter". Mailovi koje ćete dobiti prilikom naručivanja su: "Narudžba zaprimjena", "Uplata zaprimljena", "Narudžba u pripremi", "Poslano, u dostavi", "Narudžba završena".

Benefit korištenja osobnih podataka

● Osim što Vaši podaci neće biti korišteni nigdje osim unutar naše internet stranice, kao i to da smo jedina web trgovina koja ne šalje promocijske spam materijale na mail koji ostavljate prilikom registracije, mi Vaše podatke koristimo i u (za Vas) dobre svrhe.

● Iako smo na "staroj" stranici dali mogućnost završetka kupovine i odjave neregistriranim kupcima, unutar ove nove "web trgovine" nažalost (barem za sada, u početku) to nije moguće. Za kupovinu, trebate se registrirati, no to donosi dobre stvari kao npr: putem regitracije, odnosno nakon registracije, uvijek možemo vidjeti što ste kupili, kada i koliko. što se kod nas iznimno cijeni i ako je nešto sveto kod nas, to je: STALNI KUPAC.

● Stalni kupci se redovito prate i nadgledaju, te se iznimno bogato nagrađuju prilikom svake kupovine. Uz slanje dodatnih artikla unutar narudžbe, stalne kupce nagrađujemo ponekad i "duplom narudžbom" (slanjem duplih artikl koje se nalaze u narudbži), poklon karticama od 10% do 70%, kao inagrađivanjem novca uplatom na Vaš račun. Sve to možemo znati jedino uz Vaš pristanak na registraciju i upisivanje Vaših osobnih podataka.

● Postoji mogućnost korištenja "datum rođenja" iz Vaših osobnih podataka ako ste isti ostavili (ili ako je uopće bio uvedeno prilikom registracije ili unutar vašeg korisničkog panela), kako bi Vam se za Vaš rođendan mogli poslati dar u obliku jednog od artikla iz naše ponude ili jednostavno poslati Vam poklon kartice.

● E-mail koji ste ostavili prilikom registracije NIKADA neće biti korišten u svrhu promocije naših artikla, slanja obavijesti o akcijama, promjenama u web shopu, popustima i sl., no postoji mogućnost da ćete dobiti e-mail sa informacijama o vašoj narudžbi, vašem korisnikom računu, izmjenama koje imaju veze direktno sa Vama ili slanje pokon kartice/poklon bona sa popusom zbog vaše stalne kupovine, sudjelovanja u našim akcijama ili bilo kakvim drugim poslovnim sudjelovanjem s nama.

Kolačići (cookies) i druge tehnologije
 
Prijava pogreške Kontakt
   

 

 Prijava pogreške
Primjetili ste pogrešku u našoj internet trgovini? Možda greška na samoj stranici, pogreška unutar proizvoda, pogrešna riječ ili pravopisna pogreška? Za bilo kakvu grešku ili pogrešku unutar naše stranice, molimo Vas javite se na sljedeći broj ili e-mail, te ćete za zahvalu dobiti 10% popusta na bilo koji prozivod unutar naše web trgovine. 
 
 
 call in  +385 99 22 00 683
 envelope  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.